dsc01149.JPG

Voor wie recycleren wij? 

Voor iedereen die aanzienlijke afvalvolumes met kunststoffen, papier & karton te verwerken krijgt. De voornaamste klanten van Veko Recycling zijn gemeentes, intercommunales, landbouwers en industriële bedrijven of bouwbedrijven.

 Elke klant heeft zo zijn eigen afvalproblematiek, en die beantwoorden wij zo gericht mogelijk!Industriële bedrijven

Industriële bedrijven die met plastics aan de slag gaan, creëren vaak ook tonnen aan productuitval. Die afvalstromen recycleert Veko Recycling zonder de minste problemen!


Containerbedrijven

Zelfs de gerenommeerde grote afvalinzamelbedrijven komen bij Veko Recycling langs. Het verwerken van restafval is volledig hun métier, maar de recyclage van kunststoffen en harde plastics blijft toch een vak apart. Ons vak, dus we helpen ook de grote afvalverzamelaars daarbij.   

Gemeentes

Gemeentes kampen vaak met het afval van de landbouwbedrijven, en zijn daarbij toch op zoek naar een groene oplossing. Het is vaak onmogelijk voor gemeentes om die grote volumes zelf op te halen. Dan kunnen ze Veko Recycling inschakelen als tussenspil. 

Intercommunales

Intercommunales kampen vaak met grote hoeveelheden, dus is een goeie prijszetting van belang. Intercommunales die bij Veko Recycling aankloppen met hun afvalproblematiek, krijgen binnen de kortste keren een scherp prijsbestek!

Landbouwers

Een goeddraaiend landbouwbedrijf zit aan het einde van de werkdag met massa’s landbouwfolie opgescheept. Bij Veko Recycling bieden we een budgetvriendelijke oplossing aan voor de verwerking van die folies.